Filozofija sportskog duha

"25 godina JAKO – 25 godina sportskog duha"

Za svoju 20-godišnju obljetnicu, tvrtka JAKO započinje svoji novi identitet. S razvijenim sportskim duhom, koji je uvijek upravljao našim razmišljanjima, da razvijamo proizvode koji su sportašima zaista potrebni.

Po razumnoj cijeni i sa naglaskom na osnovno. Ali i kroz naše nove proizvode, ostajemo uvijek vjerni nama i našim korisnicima: Ovo je JAKO. 20 godina sportskog duha.

20 godina se JAKO s posebnom strašću trudi ispuniti želje mnoštva sportaša. S timskom opremom – razvijenom od strane strastvenih sportaša koji točno znaju šta je potrebno jednom današnjem sportašu. U 1989 smo počeli sa opremanjem sportskih ekipa između dvije rijeke, Jagst i Kocher, kako bi izgledali bolje i ljepše, te bili brže usluženi. Danas, JAKO je zastupljen u preko 40 zemalja, sa svojim visoko-kvalitetnim sportskim proizvodima, koji se odlikuju atraktivnim dizajnom i mnoštvom raznih boja i krojeva. I sve to za razumnu cijenu. Budući da smo uvijek bili usmjereni samo na ono što je prikladno za sportaše. Na taj način smo se vodili ranije, a takođe i danas, da svojim kupcima pružimo potpunu uslugu, a takođe i podršku mladim talentima te kroz sponzorstva.

Novi identitet donosi naš duh točno do željene točke: strast za sport, strast za dizajn i strastvena predanost u svemu što radimo za naše klijente. Iskrena ponuda sportske kulture s pravim sportskim duhom, koji je živi u nama: ŽIVJETI SPORT.

Nova kolekcija tjera sportska srca da kucaju brže. Bilo hotelska, trening, natjecanje ili za slobodno vrijeme – među timskim linijama, aktivnom i casual ponudom, svaki natjecatelj može odmah naći ono što traži. Uz još veći izbor boja i kombinacija.

Novo razvijeni JAKO-SPORT-TEC-CONCEPT ne samo da pokazuje da je sportska odjeća postigla željenu funkcionalnost, već to tehnološki i dokazuje. Funkcionalni umetci, razvijeni za visoke sportske zahtjeve.

ŽIVJETI SPORT. Živjeti dalje našu kulturu i dijeliti je s mnoštvom sportaša, predstavlja veliki izazov, koji stavljamo pred sebe, naše djelatnike i suradnike svaki dan iznova.

Za VAŠE sportske uspjehe s JAKO-m!