Načini plaćanja

1. Sredstva plaćanja

Plaćanje je moguće kreditnom i debitnom karticom (Maestro, MasterCard, Visa, Diners) i pouzećem.
Nema gotovinskih popusta za brzo plaćanje.
Zadržavamo pravo ponuditi određene načine plaćanja samo za traženu dostavu npr. samo načine povezane s odgovarajućom kreditnom ocjenom kako bi zaštitili naš kreditni rizik.

Plaćanje kreditnom karticom

Tijekom procesa narudžbe odmah plaćate iznos unošenjem podataka o kreditnoj/debitnoj kartici.
Po otpremi, Vaša kreditna/debitna kartica će, nakon odbitka popusta, kupona i sličnog, ovisno o slučaju, biti terećena stvarnim iznosom računa

Plaćanje pouzećem

Plaćanje robe izvršit će se u gotovini po dostavi paketa u iznosu navedenom na računu. U slučaju jednostranog raskida ugovora sukladno Točki 2, povrat sredstava vrši se bankovnim transferom. Za to su nam potrebni podaci o Vašem bankovnom računu koji se mogu jednostavno i sigurno spremiti pod Vaš korisnički račun. Zadržavamo pravo izdati kupon u iznosu vraćene robe ako nisu pruženi podaci o bankovnom računu i nakon uzastopnih podsjetnika. 

U slučaju da nemate mogućnost plaćanja karticom, uplatu možete izvršiti Internet bankarstvom ili općom uplatnicom u banci ili pošti. U tom slučaju unesite tražene podatke u sustav i nakon što uplata bude evidentirana, Vaša narudžba će biti poslana i o čemu ćete biti obavješteni mailom.

Jako Hrvatska Web Shop omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta. 

- jednokratno plaćanje bez odgode kreditnim/debitnim karticama Maestro, MasterCard, Visa, Diners, putem web-a (PayWay – sigurna veza)

- obročno plaćanje do 6 rata bez kamata moguće je karticama Diners (minimalni iznos narudžbe od 45€)

- obročno plaćanje do 12 rata bez kamata moguće je karticama MasterCard i Visa Zagrebačke banke (minimalni iznos narudžbe od 50€)

- obročno plaćanje od 12 do 24 rate bez kamata moguće je karticama MasterCard i Visa Zagrebačke banke (minimalni iznos narudžbe od 400€)

- obročno plaćanje do 12 rata bez kamata moguće je karticom Visa Gold (minimalni iznos narudžbe od 50€)

Ukoliko želite naručiti proizvode koje vam nudi naš webshop Jako Hrvatska i platiti kreditnom ili debitnom karticom kliknite na gumb “kupi” u tablici s cijenama i popunite navedene rubrike i elektronske formulare sustava PayWay.

Broj rata odabirete prilikom ispunjavanja podataka o kartici, gdje će Vam sustav ponuditi da odaberete broj rata za one kartice koje dozvoljavaju plaćanje u ratama.

Nakon uplate putem sustava PayWay dobiti ćete e-mailom potvrdu o uplati i račun te obavijest o daljnjim koracima.

 

T-COM PAY WAY SIGURAN SUSTAV NAPLATE

Jako Hrvatska koristi T-Com Pay Way sustav naplate kreditnih kartica.

Nakon odabira ovog načina plaćanja i izvršenja narudžbe, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice.T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla). 

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te su nedostupni djelatnicima Jako Sport ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo. 

 

PLAĆANJE VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM ILI Internet BANKARSTVOM

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom (u bilo kojoj banci/pošti) ili internet bankarstvom je pogodno za sve koji ne mogu ili ne žele plaćati kreditnim i debitnim karticama. Molimo da nas o svojoj uplati obavijestite na mail webshop@jako.hr. Svakako ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku o statusu dostupnosti naručene robe.

Treba uzeti u obzir da može proći jedan radni dan da uplata bude vidljiva računu tvrtke, nakon čega idemo u potvrdu narudžbe, a o čemu ćete biti odmah obavješteni e-mailom. Nije potrebno slati kopiju uplatnice mailom, ali je neophodno registrirati se na našim stranicama i unijeti u sustav tražene podatke.
 

PODACI ZA UPLATU

Primatelj:

Jako Sport d.o.o.

Bajani 65 – 22310 Kijevo

OIB – 93212768333

IBAN – HR5023600001102278661

Zagrebačka banka, Samoborska cesta 145, Zagreb

Svrha uplate – navesti broj narudžbe.

– Za uplate iz inozemstva:

SWIFT ZABA HR2X