O nama

Razumna cijena, uvijek aktualni artikli i vjernost nama i našim korisnicima.
Ovo je JAKO. Više od 20 godina sportskog duha.

Više od 20 godina se JAKO s posebnom strašću trudi ispuniti želje mnoštva sportaša. S timskom opremom – razvijenom od strane strastvenih sportaša koji točno znaju šta je potrebno nekom tko se bavi sportom. Naša priča počinje 1989. godine, između dvije rijeke, Jagst i Kocher, gdje smo krenuli sa opremanjem sportskih ekipa. Naš cilj je bio što brže i sa što kvalitetnijim proizvodima opremiti ekipe.

Danas, JAKO je zastupljen u preko 40 zemalja, sa visoko-kvalitetnim sportskim proizvodima, koji se odlikuju atraktivnim dizajnom i mnoštvom raznih boja i krojeva.

I, budući da smo uvijek bili usmjereni samo na ono što je prikladno za sportaše, sve to za razumnu cijenu. Od samog osnutka, a također i danas, trudili smo se da svojim

kupcima pružimo potpunu uslugu, a također i kroz sponzorstva podršku mladim talentima.

Vjerujemo da smo došli točno do željene točke: Iskrena ponuda sportske kulture s pravim sportskim duhom, koji je živi u nama: ŽIVJETI SPORT.

Naše kolekcije tjeraju sportska srca da kucaju brže. Bilo hotelska, trening, natjecanje ili za slobodno vrijeme – među timskim linijama, aktivnom i ležernom ponudom, svaki natjecatelj može odmah naći ono što traži.

ŽIVJETI SPORT. Živjeti dalje našu kulturu i dijeliti je s mnoštvom sportaša, predstavlja veliki izazov, koji stavljamo pred sebe, naše djelatnike i suradnike svaki dan iznova.

Za VAŠE sportske uspjehe s JAKO-m!