JAKO i 1. FSV Mainz 05 započinju partnerstvo

Službeno partnerstvo između JAKO i 1. FSV Mainz 05 započelo je 1. srpnja.

JAKO sada oprema sve momčadi kluba, od profesionalnih do juniorskih momčadi.

Ugovor je prvobitno potpisan na pet godina, a novi domaći dres bundesligaša bit će predstavljen 7. srpnja.

Tobias Röschl, direktor prodaje i marketinga u tvrtki JAKO, kaže:

"Konačno je ovdje! Radujemo se aktivnom pokretanju partnerstva s 1. FSV Mainz 05 nakon dugog razdoblja priprema. Već imamo puno toga zajedničkog - dijelimo zajedničke vrijednosti i oboje smo snažno predani temi održivosti. Ove i druge sličnosti želimo razvijati u sljedećih nekoliko godina i aktivirati mnoge teme i projekte. Imamo velike planove i veselimo se brzoj i pouzdanoj isporuci sjajnih kompleta i opreme klubu i navijačima u godinama koje dolaze."

Jochen Röttgermann, voditelj marketinga i prodaje u 1. FSV Mainz 05, kaže: "U JAKO-u dobivamo iskusnog i pouzdanog, ali također ambicioznog i kreativnog dobavljača opreme koji će našim momčadima osigurati individualne dresove i visokokvalitetnu momčadsku odjeću te će tako imaju pozitivan učinak na naše izgled. Radujemo se živom partnerstvu s uzbudljivim zajedničkim projektima na kojima želimo zajedno rasti u godinama koje dolaze.”

Za vikend je održan prvi nastup momčadi Mainza u JAKO opremi:

Profesionalke iz 1. FSV Mainz 05 i regionalne ženske ekipe započele su pripreme za sezonu 2023/24. Kao i sve juniorske momčadi i ubuduće će trenirati i igrati u dresovima JAKO.

Klupska crvena boja dominira dresovima momčadi za trening, trenerski tim ima drugu boju u tamno plavoj boji.

Predstavljanje novog domaćeg dresa održat će se 7. srpnja, dres će se nositi iste večeri u test utakmici klupskog partnera protiv SG Gensingen/Grolsheim.

Autor fotografije: Marcel Lorenz/Mainz 05

Objavite svoj komentar