NOVI JAKO
KATALOG
PREUZMI ODMAH
NOVA TIMSKA LINIJA CHAMP 2.0 NOVA TIMSKA LINIJA STRIKER 2.0 FAN SHOP MEGA POPUST ŽENSKI PROGRAM MUŠKI PROGRAM

Tvrtka JAKO je jedan od vodećih proizvođača sportske opreme koja profesionalno oprema klubove na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Dugi niz godina smo ostvarili mnogobrojne uspjehe s klubovima zadovoljnim našom vrhunskom opremom. Uvijek imamo visoke kriterije od kvalitete, inovativnosti, funkcionalnosti i fleksibiliteta. Od 2010. djelujemo u novom prostoru Kninu s većom proizvodnjom i najboljom distribucijom našim partnerima i kupcima. Mi u JAKO SPORT smo Vam uvijek na raspolaganju, zahvaljujući kvaliteti naših proizvoda sve Vaše sportske ambicije kod nas mogu biti ostvarene! Vaš JAKO SPORT.

Preuzmite naš novi katalog!

Kontaktirajte nas!

Sa zadovoljstvom ćemo u što kraćem roku odgovoriti na sva Vaša pitanja !

Unešeni podatci (mail i telefon) moraju biti u potpunosti ispravni ukoliko želite da se na Vaš upit pravovremeno odgovori!

  Ime i prezime (obvezno)

  Vaš e-mail (obvezno)

  Kontakt telefon (obvezno)

  Naslov

  Vaša poruka ili upit

  Ovime dajem suglasnost tvrtki JAKO SPORT d.o.o. za korištenje svojih osobnih podataka prikupljenih u gornjem formularu u svrhu kontaktiranja u vezi postavljenog upita. Ova suglasnost vrijedi do opoziva koji je moguće poslati na elektroničku poštu info@jako.hr.

  INTERNET STRANICU JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJ. Za više informacija o EU fondovima kliknite na internet stranicu STRUKTURNI FONDOVI.
  Sadržaj objavljenih materijala, isključiva je odgovornost Jako Sport d.o.o.

  Leave a Reply